Τοτεναμ Παοκ / ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ... / Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα.

Τοτεναμ Παοκ / ιστορικος ποδοσφαιρου: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ... / Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα.. Η τότεναμ άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίσκεψή της στα καρέ του παοκ στο 13ο λεπτό. Μόλις μετά από 5 λεπτά αγώνα ουδείς είχε το μυαλό του. Υπογράφει άμεσα με top class. Ο παοκ υποδέχθηκε τον βόλο για την 21η αγωνιστική της super league, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. «σημαία του παοκ ο γκαρσία, να κάνει το βήμα παραπάνω ο γιαννούλης».

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Δεν υπάρχει το γκολ του σον που έδωσε προβάδισμα στην… Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα. «στον παοκ έπαιζε με πίεση ο πέλκας, απελευθερώθηκε στην φενέρμπαχτσε».

Τσόλακ: Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ, το παρατσούκλι μου ...
Τσόλακ: Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ, το παρατσούκλι μου ... from fws.gr
Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Με πέντε απουσίες στην τούμπα. Δεν υπάρχει το γκολ του σον που έδωσε προβάδισμα στην… Υπογράφει άμεσα με top class. Για ποιον έλληνα ποδοσφαιριστή ζητάει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ. «εκρηκτικός» ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο παοκ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε βάρος του παναθηναϊκού και «καθαρίζοντας» έτσι από νωρίς τη νίκη στην τούμπα. Ο παοκ υποδέχθηκε τον βόλο για την 21η αγωνιστική της super league, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες ο δικέφαλος.

Ο παοκ θέλει να γίνει ολυμπιακός:

Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον. 14 χρόνια μετά την πρόκριση στο χάιμπουρι η κλήρωση της φάσης των ομίλων του uefa europa league έφερε και πάλι αγγλικό σύλλογο στο δρόμο του δικεφάλου. Ο μπερμπάτοφ άνοιξε το σκορ στο 28ο. «εκρηκτικός» ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο παοκ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε βάρος του παναθηναϊκού και «καθαρίζοντας» έτσι από νωρίς τη νίκη στην τούμπα. Δείτε περισσότερα αθλητικά νέα πατώντας εδω! Ο πολ πογκμπά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επανέλθει στις υποχρεώσεις του με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, δεν θα παίξει το βράδυ της τετάρτης κόντρα στην τότεναμ και πιθανότατα θα χάσει και. «σημαία του παοκ ο γκαρσία, να κάνει το βήμα παραπάνω ο γιαννούλης». Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή. Επιστροφή νίνη με παοκ για βόλο! Υπογράφει άμεσα με top class. Η τότεναμ άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίσκεψή της στα καρέ του παοκ στο 13ο λεπτό. Επιστροφή στις νίκες για παοκ και κολοσσό. Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα.

Επιστροφή στις νίκες για παοκ και κολοσσό. O στέφανος αθανασιάδης (λάκκωμα χαλκιδικής, 24 δεκεμβρίου 1988) είναι έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως επιθετικός. Μόλις μετά από 5 λεπτά αγώνα ουδείς είχε το μυαλό του. Το 1996 εντάχθηκε στο τμήμα τζούνιορ του παοκ και συνέχισε στην παιδική ομάδα του συλλόγου. Δεν υπάρχει το γκολ του σον που έδωσε προβάδισμα στην…

Κύριος Αυγολέμονος "Αυτός ο ΠΑΟΚ που είναι στην Ευρώπη ...
Κύριος Αυγολέμονος "Αυτός ο ΠΑΟΚ που είναι στην Ευρώπη ... from i.ytimg.com
«εκρηκτικός» ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο παοκ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε βάρος του παναθηναϊκού και «καθαρίζοντας» έτσι από νωρίς τη νίκη στην τούμπα. Δεν υπάρχει το γκολ του σον που έδωσε προβάδισμα στην… 14 χρόνια μετά την πρόκριση στο χάιμπουρι η κλήρωση της φάσης των ομίλων του uefa europa league έφερε και πάλι αγγλικό σύλλογο στο δρόμο του δικεφάλου. Τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες ο δικέφαλος. Δείτε περισσότερα αθλητικά νέα πατώντας εδω! Είναι επίσης γνωστός και με το ψευδώνυμο κλάους. Ο ποκετίνο έφτασε τις 100 νίκες στην πρέμιερ λιγκ (77 τότεναμ, 23 σαουθάμπτον), με τον ρομέλου λουκάκου να φτάνει τα 61 γκολ με τα μπλε και ξεπέρνα τον ντάνκαν φέργκιουσον, κάτι που σημαίνει. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή.

Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή. Επιστροφή στις νίκες για παοκ και κολοσσό. Ο παοκ υποδέχθηκε τον βόλο για την 21η αγωνιστική της super league, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. «στον παοκ έπαιζε με πίεση ο πέλκας, απελευθερώθηκε στην φενέρμπαχτσε». Μόλις μετά από 5 λεπτά αγώνα ουδείς είχε το μυαλό του. Μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς ούτε στο ελάχιστο να απειλεί τον άλισον. Υπογράφει άμεσα με top class. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Δείτε περισσότερα αθλητικά νέα πατώντας εδω! Με πέντε απουσίες στην τούμπα. Ο ποκετίνο έφτασε τις 100 νίκες στην πρέμιερ λιγκ (77 τότεναμ, 23 σαουθάμπτον), με τον ρομέλου λουκάκου να φτάνει τα 61 γκολ με τα μπλε και ξεπέρνα τον ντάνκαν φέργκιουσον, κάτι που σημαίνει. Ο μπερμπάτοφ άνοιξε το σκορ στο 28ο. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α.

Επιστροφή στις νίκες για παοκ και κολοσσό. Ο μπερμπάτοφ άνοιξε το σκορ στο 28ο. Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα. Δεν υπάρχει το γκολ του σον που έδωσε προβάδισμα στην… Τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες ο δικέφαλος.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Γκολ ο Σφιντέρσκι στο 11' με αρκετές ...
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Γκολ ο Σφιντέρσκι στο 11' με αρκετές ... from fws.gr
14 χρόνια μετά την πρόκριση στο χάιμπουρι η κλήρωση της φάσης των ομίλων του uefa europa league έφερε και πάλι αγγλικό σύλλογο στο δρόμο του δικεφάλου. Τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες ο δικέφαλος. Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα. Διπλο μεσ το λονδινο παοκ λε ολε!!!! «εκρηκτικός» ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο παοκ, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε βάρος του παναθηναϊκού και «καθαρίζοντας» έτσι από νωρίς τη νίκη στην τούμπα. Η τότεναμ άνοιξε το σκορ στην πρώτη επίσκεψή της στα καρέ του παοκ στο 13ο λεπτό. Είναι επίσης γνωστός και με το ψευδώνυμο κλάους. Paok fc / παε παοκ.

Επιστροφή στις νίκες για παοκ και κολοσσό.

Στην επανάληψη, η τότεναμ μπήκε με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση , ωστόσο οι reds. Με πέντε απουσίες στην τούμπα. Ο παοκ θέλει να γίνει ολυμπιακός: Υπογράφει άμεσα με top class. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Ο πολ πογκμπά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επανέλθει στις υποχρεώσεις του με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ, δεν θα παίξει το βράδυ της τετάρτης κόντρα στην τότεναμ και πιθανότατα θα χάσει και. Ο παοκ υποδέχθηκε τον βόλο για την 21η αγωνιστική της super league, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Μόλις μετά από 5 λεπτά αγώνα ουδείς είχε το μυαλό του. Επιστροφή στις νίκες για παοκ και κολοσσό. Ο παοκ είναι η ιστορική συνέχεια του αθλητικού και πολιτιστικού σωματείου της κωνσταντινούπολης ερμής, που δημιουργήθηκε από ρωμιούς της πόλης το 1875 στη συνοικία πέρα. Επιστροφή νίνη με παοκ για βόλο! Η διπλή σωτήρια επέμβαση του πασχαλάκη. Για ποιον έλληνα ποδοσφαιριστή ζητάει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κα τοτεναμ. Η τότεναμ είχε μια φλύαρη κατοχή.
banner